Έκτακτο: «Παγώνουν» οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ!

Έπιασαν «τόπο» οι διαμαρτυρίες του ΤΕΕ και το Υπουργείο φαίνεται να αλλάζει «ρότα» - Ποια είναι η νέα ημερομηνία έναρξης κατάθεσης αιτήσεων για το Πρόγραμμα

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, προκειμένου να αξιολογηθούν ζητήματα λειτουργίας του προγράμματος που τέθηκαν υπόψη του Υπουργείου από το Τεχνικό Επιμελητήριο, καθώς και να αντιμετωπισθούν οι δυσχέρειες των έκτακτων περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του COVID-19.

Το γεγονός έσπευσε να γνωστοποιήσει με ανάρτησή του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ-ΑΜ Απόστολος Παυλίδης. Υπενθυμίζεται ότι λίγες μόλις ώρες πριν, ο ίδιος είχε εκδώσει ανακοίνωση με σειρά επιφυλάξεων του οργάνου αλλά και προτάσεις για τη βελτίωση των όρων της όλης διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων [διαβάστε την ανακοίνωση του ΤΕΕ-ΑΜ πατώντας εδώ].

Η νέα ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι η Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.