Κάτι φαίνεται να «κινείται» στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας

Τι γίνεται με τα έσοδα, τις ρυθμίσεις και την είσπραξη των οφειλών - «Έρχονται» νέες επενδύσεις εντός του 2021;

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 συνεδρίασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας ΑΕ για πρώτη φορά μέσα στο νέο έτος. Η συνεδρίαση, εξ ορισμού, είχε τόσο απολογιστικό όσο και σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Ο απολογισμός παρουσίασε θετικό πρόσημο, αφού για πρώτη φορά μετά από χρόνια, μέσα στο 2020 η εταιρία άρχισε να παρουσιάζει έσοδα, με οικοπεδούχους να καταβάλλουν οφειλές περασμένων ετών.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΒΙΟΠΑΚ ΑΕ Παύλος Τσουμάκης ενημέρωσε το ΔΣ της εταιρίας ότι όλες οι οφειλές της εταιρίας που ρυθμίστηκαν επί νέας Διοίκησης εξυπηρετούνται κανονικά, ενώ προανήγγειλε ότι μέσα στο 2021 είναι πολύ πιθανό το Βιοτεχνικό Πάρκο της Καβάλας να «δει» νέες επενδύσεις, τόσο από παλαιότερους όσο και από νεότερους οικοπεδούχους που πλέον έχουν αρχίσει να «βλέπουν» πιο ζεστά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά τις οφειλές προς την εταιρία που χρονίζουν, οι οικοπεδούχοι, αυτήν τη στιγμή, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: 1). Αυτοί που είναι συνεπείς και πληρώνουν κανονικά τις οφειλές τους, 2). αυτοί οι οποίοι δεν πληρώνουν, ωστόσο βρίσκονται σε επαφή με νέους επενδυτές για τη μεταβίβαση των ακινήτων τους και 3). αυτοί που αδιαφορούν.

Για τους τελευταίους, η εταιρία σκοπεύει «να λάβει τα μέτρα της» το αμέσως επόμενο διάστημα…