Επίσκεψη Κώστα Αντωνιάδη στο Οινοποιείο του Βασίλη Χατζηγεωργίου [φωτογραφίες]

«Είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα έχουν βάλει ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της πανδημίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας

Την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 ο Αντιπεριφερειάχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε τo ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ και τους αμπελώνες του που βρίσκονται στην Κάρυανη του Δήμου Παγγαίου και συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Αντωνιάδης ξεναγήθηκε στο σύγχρονο οινοποιείο το οποίο είναι εφοδιασμένο με όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό και πιστοποιημένο με σύστημα ISO 22000.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε τα εξής: «Οι επιχειρήσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τοποθετούν όλο και ψηλότερα στην ατζέντα τους τη μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης προκειμένου να διαχειριστούν καλύτερα στους φυσικούς πόρους και να ελαχιστοποιήσουν το αποτύπωμα τους στο περιβάλλον. Παράλληλα πρωτοπορούν με νέες ιδέες στην παραγωγή και στην προώθηση των προϊόντων τους, όπως τα οινοποιεία που δραστηριοποιούνται στην Καβάλα, αναμένοντας το άνοιγμα της αγοράς.

»Οι επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα έχουν βάλει ψηλά τον πήχη της ανταγωνιστικότητας μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της πανδημίας. Δείχνουνε με τον σχεδιασμό και τα αποτελέσματα τους πρόοδο και εξέλιξη. Βρισκόμαστε δίπλα τους σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο».