Πετρέλαια Καβάλας: Το Σωματείο των Εργαζομένων «είδε» Παναγιωτόπουλο-Πασχαλίδη

Τι ανακοίνωσε η αντιπροσωπεία των εργαζομένων στον Πρίνο μετά τις ενημερωτικές επαφές που είχε με τους βουλευτές Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας

Σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς βουλευτές είχε την προηγούμενη εβδομάδα η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στην KABALA OIL «Το Βαρέλι» στo πλαίσιo ενημέρωσης για τις εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον της βιωσιμότητας του Πρίνου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο:

Την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021 η αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα Πετρέλαια της Καβάλας συναντήθηκε και ενημέρωσε τον βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πασχαλίδη για το πρόγραμμα «εργολαβοποίησης», που επιχειρεί να υλοποιήσει η Energean.

Ο κ. Πασχαλίδης μετά τη συνάντηση-ενημέρωση δήλωσε: «Πρέπει να υπάρχει δουλειά στην Καβάλα με αξιοπρέπεια για 25 χρόνια, όσος και ο χρόνος που αντιστοιχεί στην αδειοδότηση που δόθηκε στην εταιρία, επ’ ωφελεία και της τοπικής κοινωνίας».

Το Σάββατο 10 Απριλίου 2021 το Σωματείο συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε: «Το κράτος στέκεται αρωγός στην επιχείρηση για να αναπτύξει κι όχι να μειώσει τις εργασιακές σχέσεις και τους εργαζομένους στα πετρέλαια, θίγοντας την ασφαλή λειτουργία και τα οφέλη για την κοινωνία της Καβάλας».