ΟΕΒΕ Καβάλας: Σεβασμός στην έως τώρα λειτουργία της λαϊκής αγοράς

Επιστολή της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων αναφορικά με το νέο κανονισμό λειτουργίας της λαϊκής

Να γίνει σεβαστή η έως τώρα λειτουργία της λαϊκής αγοράς, την οποία χαρακτηρίζει ως αρμονική, ζητάει με επιστολή της η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας, σχολιάζοντας το νέο κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών.

Στην επιστολή τονίζεται ότι η νέα χωροθέτηση θα πρέπει να γίνει με ίση αναλογική αύξηση σε κάθε κατηγορία πωλητών λαμβάνοντας υπ όψιν ότι όλα τα χρόνια που είναι σε ισχύ ο προηγούμενος κανονισμός λειτουργίας, η λαϊκή αγορά λειτουργεί άψογα.

Ακολουθεί η επιστολή της ΟΕΒΕ Καβάλας:

«Η θέση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας στον επικείμενο νέο κανονισμό λειτουργιάς της λαϊκής αγοράς σχετικά με τα μέτρα των πάγκων των Εμπόρων τροφίμων και των Παραγωγών, είναι ο σεβασμός στην έως τώρα αρμονική λειτουργία αυτής.

Κατά συνέπεια η νέα χωροθέτηση τους θα πρέπει να γίνει με ίση αναλογική αύξηση σε κάθε κατηγορία πωλητών λαμβάνοντας υπ όψιν ότι όλα τα χρόνια που είναι σε ισχύ ο προηγούμενος κανονισμός λειτουργίας, η λαϊκή αγορά λειτουργεί άψογα, διασφαλίζοντας μεταξύ άλλων και τον τοπικό χαρακτήρα των συμμετεχόντων επαγγελματιών.

Εξυπακούεται ότι οι έμποροι βιομηχανικών προϊόντων θα πρέπει να έχουν επιπλέον μέτρα στη διάθεση τους, καθώς τα προϊόντα που εκθέτουν είναι από τη φύση τους μεγαλύτερα σε όγκο από τα προϊόντα γης και θάλασσας».