Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του OAEΔ έχει καβαλιώτικη «υπογραφή»

Μια εταιρία από τη Χρυσούπολη Καβάλας κλήθηκε να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία τον νέο ιστότοπο του Οργανισμού

Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του OAEΔ, του μεγαλύτερου οργανισμού στην Ελλάδα με εκατομμύρια μηνιαίους επισκέπτες και τεράστιες απαιτήσεις, έχει καβαλιώτικη «υπογραφή», καθώς η Lioncode, μια βραβευμένη εταιρεία πληροφορικής από την Καβάλα, κλήθηκε να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο.

Η πλατφόρμα διαθέτει δυναμική και πολύ μεγάλου όγκου πληροφορία, ενώ ταυτόχρονα είναι πλήρως προσαρμοσμένη στον Οργανισμό με καινοτόμες λειτουργικότητες σε συνδυασμό με μοναδικό σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει ο Χρήστος Παπαδάκης, ένας εκ των ιδρυτών της εταιρείας, η νέα πλατφόρμα έχει δομημένο μηχανισμό εύρεσης της πληροφορίας που καλύπτει το μεγάλο κενό που αντιμετώπιζε χρόνια ο επισκέπτης του Οργανισμού με τη δυσκολία εύρεσης της πληροφορίας. Επίσης η πλατφόρμα κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τον ΟΑΕΔ με το δικό της διαχειριστικό σύστημα, ώστε το κάθε τμήμα να διαχειρίζεται τη δική του πληροφορία.

Το βασικό πεδίο της δραστηριότητας της Lioncode, η οποία δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι πληροφοριακά συστήματα (ERP), ηλεκτρονικά καταστήματα (eshop), ιστοσελίδες, εφαρμογές και το digital marketing, ενώ η εταιρεία διαθέτει γραφεία στη Χρυσούπολη Καβάλας και στη Θεσσαλονίκη.

Ο νέος ΟΑΕΔ, όπως δηλώνεται επίσημα από τα κοινωνικά δίκτυα του Οργανισμού, είναι ήδη διαθέσιμος online εδώ.