«Η ελληνική οικονομία μετά την πανδημία» στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ «παρουσία» του Πρωθυπουργού

1η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών Plus του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με επίκεντρο τις μεταρρυθμίσεις, το Ταμείο Ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ

Με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας, Χρήστου Μέτιου, πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών Plus του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ με θέμα «Η ελληνική οικονομία μετά την πανδημία», μετά από πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργου Στεργίου.

Τρεις επιστήμονες, ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, Μιχάλης Αργυρού και ο Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος πραγματοποίησαν μια αναλυτική παρουσίαση ζητημάτων τα οποία αφορούν στις μεταρρυθμίσεις, στο Ταμείο Ανάκαμψης και στο ΕΣΠΑ.

Παρόντες ήταν βουλευτές, αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και πρόεδροι των ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος.