Καταγγελία εκπαιδευτών οδήγησης: Η Υπηρεσία Μεταφορών Καβάλας ακύρωσε εξετάσεις χωρίς λόγο…

Ο Σύνδεσμός τους κάνει λόγο για «μεγάλη ταλαιπωρία και οικονομική φθορά τόσο στους μαθητές όσο και στους εκπαιδευτές»

Τη ματαίωση -χωρίς ουσιαστικό λόγο- της διενέργειας των προγραμματισμένων για την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 εξετάσεων επαγγελματικού διπλώματος καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Αυτό, μάλιστα, όπως καταγγέλλουν έγινε μόλις λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή των εξετάσεων, προκαλώντας «ταλαιπωρία και οικονομική φθορά» σε μαθητές αλλά και εκπαιδευτές.

Αναλυτικά, το κείμενο-καταγγελία του Συνδέσμου Εκπαιδευτών ΑΜ-Θ έχει ως εξής:

«Την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, μετά από 5,5 μήνες αναστολής, επιτέλους οι σχολές οδήγησης πήραν πράσινο φως για την επαναλειτουργία τους. Το Υπουργείο Μεταφορών εξέδωσε αντίστοιχη ΚΥΑ μέσα στο πλαίσιο της οποίας θα λειτουργήσει η δραστηριότητα της απόκτησης διπλώματος από τους πολίτες. Μάλιστα, βγήκε και διευκρινιστική ώστε να μην υπάρξουν κωλύματα.

Την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 όμως, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη διενέργεια των εξετάσεων, η Υπηρεσία Μεταφορών Καβάλας ματαίωσε χωρίς ουσιαστικό λόγο τις προγραμματισμένες εξετάσεις επαγγελματικού διπλώματος, προκαλώντας μεγάλη ταλαιπωρία και οικονομική φθορά τόσο στους μαθητές μας όσο και στους συναδέλφους μας εκπαιδευτές.

Με λύπη, προβληματισμό και πολλά ερωτηματικά δηλώνουμε στους πολίτες του νομού μας ότι οι σχολές οδήγησης δεν φέρουν καμιά ευθύνη γι’ αυτή την ταλαιπωρία».

Εικόνα αρχείου