Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας: Έλεγχοι στην αγορά ενόψει του Πάσχα

Κώστας Αντωνιάδης: «Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, ας στηρίξουμε όλοι την τοπική αγορά του τόπου μας για το φετινό πασχαλινό τραπέζι»

Το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 29 Απριλίου 2021, με τον συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη, κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων και ελεγκτών του τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, ενόψει του Πάσχα, διενήργησαν εντατικούς ελέγχους στη αγορά της Καβάλας και της Ελευθερούπολης.

Με αφορμή την αυτοψία του κλιμακίου, ο κ. Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Οι υπηρεσίες της ΠΕ Καβάλας πραγματοποιούν όλο αυτό το διάστημα τακτικούς και εντατικούς ελέγχους στη αγορά της Καβάλας, της Χρυσούπολης, Ελευθερούπολης κ.λπ., με στόχο τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και για την αποτροπή φαινομένων αισχροκέρδειας.

Διαπιστώσαμε πολύ καλές τιμές, τα προϊόντα είναι πολύ ποιοτικά και όλοι οι έμποροι τηρούν ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία της δημόσιας υγείας των καταναλωτών. Σε μια δύσκολη περίοδο για όλους, ας στηρίξουμε όλοι την τοπική αγορά του τόπου μας για το φετινό πασχαλινό τραπέζι»,