Τουρισμός: Η Lufthansa «πετάει» για την Καβάλα

Το ελληνικό πρόγραμμα δρομολογίων της γερμανικής εταιρίας υπερδιπλασιάζεται με την προσθήκη επτά ολοκαίνουργιων προορισμών - Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση της Lufthansa κατά τα 62 χρόνια παρουσίας της

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa, στους ελληνικούς προορισμούς, εμπλουτίζοντας το πτητικό της έργο. Συνολικά, το καλοκαίρι του 2021, όλες οι εταιρείες του Lufthansa Group θα προσφέρουν πτήσεις προς την Ελλάδα – με 470 ανταποκρίσεις από 17 προορισμούς.

Συγκεκριμένα, το ελληνικό πρόγραμμα δρομολογίων της Lufthansa υπερδιπλασιάζεται με την προσθήκη επτά ολοκαίνουργιων προορισμών. Από σήμερα, 21 Μαΐου, το Άκτιο, τα Χανιά, η Κέρκυρα, η Καβάλα, η Κως, η Μύκονος και η Ζάκυνθος υποδέχονται για πρώτη φορά τον γερμανικό αερομεταφορέα. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση της Lufthansa στη μακρά ιστορία της, που μετρά 62 χρόνια παρουσίας.

Σεβόμενη τους ισχύοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς και τα συνεχιζόμενα αυστηρά μέτρα υγιεινής καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η Lufthansa προετοιμάζεται έτσι ώστε, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, να προσφέρει εύκολες και άνετες πτήσεις προς δημοφιλή θέρετρα στην Ελλάδα.

«Η έναρξη των πολυαναμενόμενων επτά νέων προορισμών αποτελούν διπλά καλή είδηση για την Ελλάδα», αναφέρει ο Κώστας Τζεβελέκος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων Ελλάδας της Lufthansa Group Airlines, ενώ ο Alexander Zinell, διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece, αναφέρει ότι: «η φετινή καλοκαιρινή περίοδος παρουσιάζει ενθαρρυντικά σημάδια ανάκαμψης. Για τη Fraport Greece, αυτό συμπίπτει και με την ολοκλήρωση του προγράμματος αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των 14 αεροδρομίων το οποίο έχει μετατρέψει τα περιφερειακά αεροδρόμια σε περήφανους πρεσβευτές της ελληνικής φιλοξενίας».