Ο κύβος ερρίφθη: Από τις 8 έως τις 11 Οκτωβρίου η 28η Διεθνής Έκθεση KavalaExpo 2021

Το Επιμελητήριο Καβάλας «καλεί» εκθέτες να λάβουν μέρος - Πότε λήγει η διορία και πώς μπορείτε να κάνετε αίτηση συμμετοχής

Μετά από έναν χρόνο «σιωπής» ελέω της πανδημίας του κορονοϊού, η Διεθνής Έκθεση που εδώ και 27 συναπτά χρόνια διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας θα διεξαχθεί κανονικά το 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η 28η KavalaExpo θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 8 έως και τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» της Νέας Καρβάλης.

Το Επιμελητήριο Καβάλας καλεί όλους τους εκθέτες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη φετινή έκθεση μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Αναλυτικά, στην επιστολή-πρόσκλησή του ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας Μάρκος Δέμπας αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί Εκθέτες,
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι προτίθεται να διοργανώσει και φέτος για 28η χρονιά την  έκθεση KAVALAEXPO, η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας. Θα πραγματοποιηθεί από τις 08-11 Οκτωβρίου 2021 στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης», στην Νέα Καρβάλη Καβάλας.

Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία, προκειμένου να προβάλλει,  να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία για νέες επιχειρηματικές συνεργασίες και νέες αγορές στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

H συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερη τιμή και καθοριστική, για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης καθώς και της οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας. Παρακαλούμε να μας δηλώστε έγκαιρα, τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 20 Ιουλίου 2021.

Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «KAVALAEXPO 2021».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου  (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)  και ιστοσελίδα www.kcci.gr