Σύμφωνο συνεργασίας των Επιμελητηρίων Καβάλας και Ζήτομιρ της Ουκρανίας

Συνάντηση του Μάρκου Δέμπα με τον πρόεδρο του αντίστοιχου Επιμελητηρίου και προσπάθεια για την ανάπτυξη των εξαγωγών προϊόντων όπως μάρμαρα-γρανίτες, ξυλεία και ακτινίδια

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα και επιχειρηματικής αποστολής από το Ζήτομιρ της Ουκρανίας με επικεφαλής τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Ζήτομιρ Andriy Mykhailov πραγματοποιήθηκε την, Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021.. Παρούσα στην συνάντηση ήταν επίσης και η αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου του Ζήτομιρ Yulila Perepelytsia.

Στο πλαίσιο της συζήτησης υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων με σκοπό την προώθηση των επιχειρηματικών και οικονομικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών καθώς και την ανάπτυξη των εξαγωγών προϊόντων όπως μάρμαρα-γρανίτες, ξυλεία και προϊόντων αγροδιατροφικού τομέα όπως τα ακτινίδια.

Αποφασίστηκε επίσης η συνεργασία των δύο Οργανισμών για την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών κυρίως στο τομέα του τουρισμού και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται για συνεργασία με επιχειρήσεις της περιοχής του Ζήτομιρ και γενικότερα της Ουκρανίας μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ.11) Δέσποινα Παρασύρη και στο email [email protected] .