Θέλετε να εκθέσετε τα προϊόντα σας στην 30η Hermes Expo στην Αμερική;

Η έκθεση έχει ως σκοπό την δικτύωση για τους χορηγούς και εκθέτες με τους επισκέπτες από τις ΗΠΑ αλλά και από όλο τον κόσμο

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την πραγματοποίηση της 30ης Hermes Expo στην Αμερική, 18-20 Οκτωβρίου 2021 στο Grand Marquis, Old Bridge, New Jersey (18-19 Οκτωβρίου Virtual Event, 20 Οκτωβρίου με φυσική παρουσία).

Η έκθεση έχει ως σκοπό την δικτύωση για τους χορηγούς και εκθέτες με τους επισκέπτες από την Αμερική αλλά και από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έχουν προγραμματιστεί Β2Β συναντήσεις, εκπαιδευτικά-ενημερωτικά σεμινάρια, παρουσίαση προϊόντων, και υπηρεσιών, και μια σειρά από events χάπενινγκ δικτύωσης με ομογενείς επιχειρηματίες και επαγγελματίες αλλά και Φιλέλληνες Αμερικανούς, που θα βοηθήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να προσεγγίσουν ποιο εύκολα την μεγάλη Αμερικανική Αγορά.

Στην έκθεση παρών θα δώσουν εκτός από τις Ελληνοαμερικανικές επιχειρήσεις και τους φιλέλληνες, Επιμελητήρια, Περιφέρειες αλλά και ανεξάρτητες συμμετοχές Επιχειρήσεων από την Ελλάδα που θέλουν να έχουν εξαγωγική δραστηριότητα με Αμερική, προσφέροντας ευκαιρίες για νέα προϊόντα με προοπτική να εκπροσωπηθούν από Έλληνες, Ελληνο – Αμερικανούς και Φιλέλληνες, και να κατακτήσουν μεγαλύτερο κομμάτι στην μεγάλη Αμερικανική Αγορά.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν επιχειρήσεις από τους παρακάτω κλάδους: Προϊόντα Τροφίμων και ποτών, Τουριστικά Γραφεία, Ξενοδοχεία, Κατασκευαστικές εταιρείες, Ασφάλειες, Τράπεζες, Διανομείς τροφίμων και ποτών, Αντιπρόσωποι εταιρειών εισαγωγών, εταιρείες εξοπλισμού χώρων εστίασης, Νομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι, εταιρείες προώθησης Ιατρικού τουρισμού, εταιρείες franchise, Περιφέρειες και επιμελητήρια, ανεξάρτητες εταιρικές συμμετοχές κ.α.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας, μέχρι την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021,  στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην σελίδα https://hermesexpo.com/