ΠΕ Καβάλας: Η ψηφιακή εφαρμογή Via Egnatia προβάλλει τον περιπατητικό τουρισμό της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, προϋπολογισμού 8.000 ευρώ με τον εκπρόσωπο της εταιρίας «nextcom»

Tη σύμβαση που αφορά την αξιοποίηση και προβολή της ψηφιακής εφαρμογής VIA EGNATIA, προϋπολογισμού 8.000 ευρώ με τον νόμιμο εκπρόσωπο της ανάδοχου εταιρίας «nextcom», υπέγραψε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριεφρειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Για την ΠΕ Καβάλας αποτελεί πρωταρχικό στόχο η τουριστική προβολή της περιοχής μας, γι’ αυτό και προβαίνουμε σε ενέργειες που προάγουν την αύξηση του τουρισμού, μέσω εναλλακτικών δράσεων, όπως είναι ο περιπατητικός τουρισμός. Προβαίνουμε στην καταγραφή όλης της διαδρομής και των μονοπατιών της Αρχαίας Εγνατίας Οδού που διαπερνά κατά μήκος την ΠΑΜΘ και ειδικότερα του Νομού της Καβάλας, καθώς και την προβολή και αξιοποίησή της (Via Egnatia Hiking μέσω της εφαρμογής Google Play Store). Πέραν της αναβάθμισης της εφαρμογής θα δημιουργηθεί και σχετικός ιστότοπος όπου θα «κουμπώνει» πάνω στο site της Περιφέρειας www.emtgreece.com».