Αναβάλλεται η KavalaExpo 2021

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου αποφάσισε την αναβολή της έκθεσης λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων και του mini lockdown-Θα οριστεί νέα ημερομηνία εντός του 2021 αν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες

Αναβάλλεται η 28η έκθεση KavalaExpo, τα εγκαίνια της οποίας είχαν οριστεί για την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021, λόγω των επιδημιολογικών δεδομένων και του mini lockdown το οποίο έχει επιβληθεί στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη με γνώμονα τον σεβασμό εκθετών και επισκεπτών, ενώ θα οριστεί νέα ημερομηνία εντός του 2021 αν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες.

Η ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Καβάλας

Λαμβάνοντας υπόψιν την απόφαση να υπαχθεί η Π.Ε. Καβάλας στις «κόκκινες» περιοχές, με mini lockdown, περιορίζοντας την κυκλοφορία, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων covid, καθώς και την υψηλή πίεση που δέχεται τόσο το Νοσοκομείο της Καβάλας, αλλά και οι κλίνες ΜΕΘ, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καβάλας 44/22.09.2021 αναβάλλουμε την έκθεση μας KAVALA EXPO, σε ημερομηνία που θα μας επιτρέψουν οι εξελίξεις της πανδημίας.

Σεβόμενοι τους επιχειρηματίες και τους εκθέτες από άλλες περιοχές και χώρες, καθώς και τους επισκέπτες μας και θέλοντας να προστατεύσουμε τον ίδιο τον θεσμό, αλλά και ταυτόχρονα χωρίς να θέλουμε να περάσουμε ένα λάθος μήνυμα στην κοινωνία μας, θεωρούμε λογικό η έκθεση KAVALA EXPO, που είναι μια γιορτή και ένα δέσιμο των τοπικών επιχειρήσεων με τους επισκέπτες καταναλωτές, να αναβληθεί και να την οργανώσουμε με καλύτερες συνθήκες, με την πρέπουσα λαμπρότητα που της αρμόζει.

Η πανδημία δυστυχώς για άλλη μια φορά πλήττει και την έκθεσή μας, όπως έχει πληγώσει και την οικονομία και την κοινωνία μας.

Ας βοηθήσουμε όλοι να περιορίσουμε με κάθε τρόπο της εξάπλωση της πανδημίας που μας έχει στερήσει δράσεις, αλλά δυστυχώς και φίλους και συγγενείς μας.

Σύντομα θα επανέλθει η κανονικότητα και θα μας δοθεί η δυνατότητα να ενωθούμε επιχειρήσεις και καταναλωτές στην έκθεση KAVALA EXPO.