Το Βιοτεχνικό Πάρκο πάει… «τρένο»! Μία ακόμη μίσθωση υπογράφηκε με επιχείρηση της Καβάλας

Ο πρόεδρος Παύλος Τσουμάκης και η νέα Διοίκηση κατάφεραν μέσα σε λίγο διάστημα να εξυγιάνουν την επιχείρηση

Το Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας, μετά από χρόνια απαξίωσης και στασιμότητας, φαίνεται πως έχει μπει οριστικά σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης, αφού η νέα Διοίκηση της ΒιοΠαΚ ΑΕ έχει καταφέρει να «τρέξει» όλα τα θέματα, να «κλείσει» μέτωπα και να «ανοίξει» ένα νέο κεφάλαιο στην Επιχείρηση.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, με τον πρόεδρο Παύλο Τσουμάκη να γνωστοποιεί στους εταίρους [Περιφέρεια, Δήμο και Επιμελητήριο] την καλή «εικόνα» της ΒιοΠαΚ ΑΕ η οποία, ενώ μέχρι πρότινος ήταν «κοκκινισμένη» με χρέη, πλέον έχει και… ταμείο!

Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021, μάλιστα, η Διοίκηση της ΒιοΠακ ΑΕ υπέγραψε τη μίσθωση από επιχειρηματία της Καβάλας ενός οικοπέδου το οποίο, μέχρι πρότινος, παρέμενε «ανενεργό» [ο προηγούμενος μισθωτής απέσυρε το επενδυτικό του ενδιαφέρον] και σύντομα πρόκειται να εγκατασταθεί εκεί μια νέα μονάδα.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του περασμένου Αυγούστου είχε υπογραφεί η μίσθωση ακόμη επτά [7] οικοπέδων από καβαλιώτικη εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας [διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες πατώντας εδώ].

Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον επιχειρηματιών για να εγκατασταθούν στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καβάλας είναι ιδιαίτερα αυξημένο και δεν αποκλείεται, το αμέσως επόμενο διάστημα, να «πέσουν» και άλλες υπογραφές για τη μίσθωση επιπλέον οικοπέδων.