Καβάλα: Με τον κατάπλου του AZAMARA JOURNEY κλείνει η φετινή περίοδος της κρουαζιέρας

Τι ώρα θα καταπλεύσει το πλοίο της AZAMARA CLUB CRUISES στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος»

Για δεύτερη φορά φέτος θα καταπλεύσει την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» το C/S AZAMARA JOURNEY της AZAMARA CLUB CRUISES. Το πλοίο πρόκειται να καταπλεύσει λίγο πριν τις 08:00 περίπου στο επιβατικό λιμάνι, προερχόμενο από το νησί της Πάτμου.

Το AZAMARA JOURNEY θα παραμείνει μέχρι και τις 18:00 οπότε και θα αποπλεύσει για τον επόμενο προορισμό του. Να σημειώσουμε ότι η δεύτερη άφιξη δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά πρόκειται για ναύλωση. Έτσι με τον κατάπλου/απόπλου του AZAMARA JOURNEY θα κλείσει η φετινή και σύντομη περίοδο της κρουαζιέρας.

Τέλος, ο κατάπλους του C/S NAUTICA ο οποίος είχε προγραμματιστεί στις 9 Νοεμβρίου 2021 έχει ήδη ακυρωθεί, μιας που το πλοίο θα ξεκινήσει τις κρουαζιέρες του τον Απρίλιο του 2022.

Για το 2022-2023 τα πράγματα θα είναι σαφώς πολύ καλύτερα με νέες αφίξεις και εταιρίες οι οποίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Όλα αυτά βέβαια σύμφωνα και με τις υγειονομικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο οι οποίες επηρεάζουν αναπόφευκτα και τον τουρισμό κρουαζιέρας.

*Πηγή: kavalaportnews