Καβάλα, Κρουαζιέρα: Ο τελευταίος απόπλους για το 2021 [φωτογραφίες]

Το C/S AZAMARA JOURNEY της AZAMARA CLUB CRUISES με 501 επιβάτες και 200 άτομα πλήρωμα έκλεισε τη φετινή, σύντομη περίοδο κρουαζιέρας για το «Απόστολος Παύλος»

Το AZAMARA JOURNEY ήταν η τελευταία άφιξη κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» για το 2021 την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, κλείνοντας έτσι μια σύντομη περίοδο κρουαζιέρας λόγω των ειδικών συνθηκών τις οποίες δημιούργησε ο κορονοϊός Covid-19.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν τις 07:00 κατέπλευσε για δεύτερη φορά στο λιμάνι της Καβάλας προερχόμενο από την Πάτμο το C/S AZAMARA JOURNEY της AZAMARA CLUB CRUISES. Το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε 501 επιβάτες κυρίως Αμερικανικής και Βρετανικής υπηκοότητας και αριθμό πληρώματος ο οποίος ανερχόταν πάνω από 200 άτομα.

Άμεσα το κρουαζιερόπλοιο με συνοδεία του Ρ/Κ CHRISTOS LVI έδεσε κατά μήκος (με την πλώρη) της προβλήτας Νο7 και Νο8 και αποβίβασε τους επιβάτες του, οι οποίοι στη συνέχεια προωθήθηκαν σε διάφορους κοντινούς προορισμούς, όπως η Δράμα και η Ξάνθη, ενώ ορισμένοι επέλεξαν να παραμείνουν στο κέντρο της πόλης και να περιηγηθούν σε αυτό και στην αγορά της Καβάλας.

Αν και η αγορά ήταν κλειστή, ωστόσο τα τουριστικά μαγαζιά παρέμειναν ανοικτά και έτσι οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν αναμνηστικά σουβενίρ και τοπικά εδέσματα, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για βόλτα και περιήγηση στην πόλη.

Το C/S AZAMARA JOURNEY παρέμεινε μέχρι και τις 18:30 στην Καβάλα και απέπλευσε για τον επόμενο προγραμματισμένο του προορισμό, ενώ σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας από το 2022.

*Πηγή: kavalaportnews