Επαγγελματίες Νέας Περάμου Καβάλας: Επί τάπητος (και) η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θάσο

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου µε τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη και τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Χρήστο Πριονίδη-Ποια θέματα συζητήθηκαν

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Επαγγελματιών Νέας Περάμου συναντήθηκαν µε τον Δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, καθώς και µε τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, Χρήστο Πριονίδη στους οποίους έθεσαν επί τάπητος θέματα καθημερινότητας και οικονομικής φύσεως τα οποία απασχολούν την περιοχή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς με τους επαγγελματίες να προτείνουν δράσεις για την τόνωση της επισκεψιμότητας και επιχειρηµατικότητας στην περιοχή.

Οι κ. κ. Αναστασιάδης και Πριονίδης, αφού ευχήθηκαν σε όλους για καλή θητεία και καλές δουλειές στους επαγγελματίες της Νέας Περάµου, άκουσαν τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους όπως αυτές τέθηκαν στη γενική συνέλευση του Συλλόγου και δήλωσαν ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων τα οποία δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων και ότι παράλληλα θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια του Συλλόγου η οποία αφορά στην τόνωση της αγοράς.

Τα θέματα που συζητήθηκαν

  1. Δημιουργία Λαϊκής Αγοράς
  2. Επαναλειτουργία ακτοπλοϊκής γραμμής µε Θάσο
  3. Αναβάθμιση λιμανιού σε συνεργασία µε ΟΛΚ
  4. Έναρξη καλοκαιρινής περιόδου µε γιορτή Κρασιού τον Μάιο και κλείσιμο µε την
    υφιστάμενη γιορτή Τσίπουρου τον Νοέμβριο
  5. Θεματικό Πάρκο κάτω από τον αρχαιολογικό χώρο της Ανακτορούπολης (κάστρα)
  6. Βελτιωτικά έργα στους βασικούς εμπορικούς δρόµους
  7. 100 χρόνια ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 2023
  8. Οριοθέτηση εκμετάλλευσης κ.χ. απο τους επαγγελματίες
  9. Λουτρά Ελευθερών
  10. Συλλογή απορριμμάτων και προμήθεια κάδων από όλους τους επαγγελματίες
    εστίασης