280 βίλες, αξίας έως και 1 εκατομμύριο ευρώ, στην Aλάνα της Νέας Ηρακλίτσας!

Αυτά είναι τα σχέδια του Άλεξ Χαντιτάτζι μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού από το ΤΑΙΠΕΔ και την προσφορά των 18,5 εκατ. ευρώ

Μεγάλα σχέδια για την τουριστική ανάπτυξη του χώρου στην αλάνα της Νέας Ηρακλίτσας φαίνεται ότι έχει ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας ήταν αυτός που κέρδισε (και με μεγάλη διαφορά) το διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για την απόκτηση των σχεδόν 150 στρεμμάτων και στην πρώτη αναφορά για το γεγονός δεν έκρυψε την ικανοποίηση του. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb τονίζει ότι η δουλεία που ξεκίνησε εδώ και 2,5 χρόνια έφερε αποτέλεσμα με την απόκτηση αυτή του σπουδαίου ακινήτου.

Ο ίδιος τονίζει ότι στο χώρο αυτό θα κατασκευαστούν 280 πολυτελέστατες βίλες, που θα κοστίζουν από 700 χιλιάδες ευρώ έως 1 εκατ. ευρώ. Προφανώς οι πιο ακριβές θα βρίσκονται μπροστά τη θάλασσα μιας και το οικόπεδο έχει… πρόσωπο προς την ακτή σε μήκος 600 μέτρων.

Οι βίλες αυτές θα προορίζονται και για κατοίκους εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι καταβάλλοντας αυτό το ποσό θα μπορούν να εκμεταλλευτούν την Ελληνική Νομοθεσία για την προσέλκυση κεφαλαίων από το εξωτερικό, με την οποία μπορούν να αποκτήσουν την «χρυσή βίζα».

Από 699.000 έως 988.000 ευρώ

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά: «Συναρπαστική ημέρα για τα «τρελά» επιχειρηματικά μου εγχειρήματα στην όμορφη χώρα της Ελλάδας!

Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού επιτέλους καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να αποκτήσουμε αυτό το θεαματικό ακίνητο σήμερα!

Μελλοντική κατοικία σε 280 όμορφες βίλες από €699.000-988.000 και τουριστικό θέρετρο που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, που θα επιτρέψει επίσης στην οικογένειά σας να αποκτήσει μια πολύτιμη Χρυσή Βίζα (μόνιμη κατοικία) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να επωφεληθεί από τους χαμηλότερους φόρους, σπουδαία φροντίδα υγείας είναι σχολικό σύστημα στην Ευρώπη και την όμορφη Ελλάδα»!