Τετ-α-τετ του Προέδρου ΤΕΕ-ΑΜ με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για τεχνικά ζητήματα και τις προτάσεις-ενέργειες του ΤΕΕ ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αλέξη Πολίτη, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είχε ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Μακεδονίας  Απόστολος Παυλίδης, την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ συνεχάρη τον κ. Πολίτη με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή δύναμη και δημιουργική θητεία.

Ακολούθησε εκτενής συζήτηση για τεχνικά ζητήματα, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Παυλίδης ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις προτάσεις και τις ενέργειες του ΤΕΕ, στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου, ως τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας. Έγινε συνοπτικός προγραμματισμός επόμενων συναντήσεων για να εξεταστούν σε λεπτομέρειες οι απαραίτητες κατά περίπτωση δράσεις.

Η συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου με την ΠΕ Καβάλας είναι διαρκής, έχει συνέχεια και σταθερή στόχευση στη βελτίωση της λειτουργικότητας των διαδικασιών και στην προώθηση της ανάπτυξης της περιοχής.