Επαγγελματοβιοτέχνες Καβάλας: Παραίτηση του Μάκη Δημητριάδη με «αιχμές»!

Τι αναφέρει ο Α΄ Αντιπρόεδρος στην επιστολή του προς τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΟΕΒΕΚ - «Δυσάρεστη απόφαση μετά από 22 χρόνια στο συνδικαλιστικό κίνημα»...

Την παραίτησή του από τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας κατάθεσε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ο Μάκης [Αβραάμ] Δημητριάδης.

Ο έμπειρος συνδικαλιστής –μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και επί χρόνια στην πρώτη «γραμμή» του Σωματείου Επιπλοποιών-Ξυλουργών-Καταστηματαρχών– κοινοποίησε στον πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης της ΟΕΒΕ Καβάλας επιστολή παραίτησης, αφήνοντας σαφείς «αιχμές».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής παραίτησης Δημητριάδη.

«Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια έκανα τα πρώτα δειλά βήματα στο συνδικαλιστικό κίνημα. Στα χρόνια που πέρασαν, συμπορεύτηκα για 8 θητείες στην ΟΕΒΕ και με πάνω από 50 προέδρους στο κίνημα. Πάντα πίστευα ότι υπηρετώ τον θεσμό, πρόσφατα έμαθα ότι υπηρετώ τον πρόεδρο. Αγώνες δόθηκαν, άλλοι κερδήθηκαν και άλλοι χάθηκαν· σε όλους “παρών”.

Δυσάρεστη απόφαση να παραιτηθώ από την θέση του Α΄ Αντιπρόεδρου για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε. Θα παραμείνω “υπηρέτης” στον ΘΕΣΜΟ».

Αβραάμ Δημητριάδης