Εγνατία Οδός ΑΕ: Δωρεάν τα πλευρικά διόδια στη Μουσθένη, εάν…

Αίρεται επιτέλους η αδικία της διπλής πληρωμής των διοδίων για τους οδηγούς που ήθελαν να κάνουν στάση στα καταστήματα δίπλα στον Α/Κ Μουσθένης – Διαβάστε με ποιους όρους θα δίνεται η πλήρης απαλλαγή

Επιτέλους δόθηκε λύση σ’ ένα μόνιμο πρόβλημα που προκαλούσε πολλά παράπονα από τους οδηγούς οχημάτων στην Εγνατία Οδό στα διόδια της Μουσθένης! Από τη στιγμή που τέθηκαν σε λειτουργία τα πλευρικά διόδια στην περιοχή, όποιος οδηγός ήθελε να επισκεφτεί τα δύο καταστήματα που βρίσκονται λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον ανισόπεδο κόμβο της Μουσθένης έπρεπε να πληρώσει δύο φορές!

Η Εγνατία οδός, έστω και καθυστερημένα, αποφάσισε να αποκαταστήσει αυτή την αδικία προς τους «πελάτες» της και τώρα πλέον όποιος επιθυμεί να «βγει» από τον αυτοκινητόδρομο δε θα χρειάζεται να πληρώνει το αντίτιμο της εισόδου, όταν θελήσει να επιστρέψει.

Η απαλλαγή αυτή ισχύ με δύο βασικές προϋποθέσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με το χρονικό όριο που το αυτοκίνητο θα είναι εκτός αυτοκινητοδρόμου, το οποίο ορίστηκε στη 1 ώρα και η δεύτερη ότι η συναλλαγή θα πρέπει να γίνει με τον εισπράκτορα των πλευρικών διοδίων (και όχι με e-pass) προκειμένου να εκδίδεται η απόδειξη και αυτή να επιδεικνύεται στη συνέχεια σ’ αυτόν του μετωπικού.

Η Εγνατία Οδός ΑΕ έχει εκδώσει ήδη σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο προς τους οδηγούς που αναφέρει σχετικά:

«Σε περίπτωση εξόδου στον επόμενο κόμβο (Α/Κ Μουσθένης) και επανεισόδου στην Εγνατία Οδό από τον ίδιο κόμβο (Α/Κ Μουσθένης) ενός χρονικού διαστήματος 60 λεπτών, δικαιούστε απαλλαγή ολόκληρου του αντίτιμου των διοδίων του πλευρικού σταθμού διοδίων Μουσθένης.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη στον εισπράκτορα του μετωπικού σταθμού διοδίων, της απόδειξης του πλευρικού σταθμού διοδίων.

Προσοχή: Η απαλλαγή μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στις λωρίδες με εισπράκτορα».