Δημήτρης Πολίτης από Καβάλα: Είναι κοντά η επόμενη μέρα για το «Φίλιππος Β’»

Αυτοψία του Διευθύνοντα Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ στα λιμάνια της Καβάλας και επαφές με τη Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ΑΕ-Η εκτίμησή του για τον διαγωνισμό για την αξιοποίηση του λιμανιού και η προτεραιότητα της Καβάλας

Στην Καβάλα και στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας ΑΕ βρέθηκε τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης, στο πλαίσιο επαφών του για τα λιμάνια της χώρας.

Ο κ. Πολίτης συμμετείχε και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, όπου τέθηκαν λεπτομερώς θέματα τα οποία άπτονται των λιμανιών της Καβάλας, ενώ αναφερόμενος σε δηλώσεις του στην αξιοποίηση του λιμανιού της πόλης, ο κ. Πολίτης τόνισε ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ξεκινάνε οι δεσμευτικές προσφορές των υποψήφιων επενδυτών, με το ενδιαφέρον να εκτιμάει ότι θα είναι μεγάλο.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι μέχρι το τέλος του χρόνου «θα είναι η επόμενη μέρα για το “Φίλιππος Β'”, μια επόμενη μέρα την οποία δούμε μαζί με τη Διοίκηση της ΟΛΚ, με την οποία έχουμε άριστη συνεργασία, με τον Δήμαρχο Καβάλας και με τον Περιφερειάρχη», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ.

«Το λιμάνι της Καβάλας είναι το πρώτο από τα περιφερειακά για το οποίο περιμένουμε αποτέλεσμα του διαγωνισμού. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Είμαστε εδώ για να δούμε την επόμενη μέρα, διότι το λιμάνι δεν το πουλάμε. Είναι υπό παραχώρηση. Το ενδιαφέρον μας είναι έμπρακτο ως νέα Διοίκηση, είμαστε επί τόπου και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή δουλειά και θα μας ξαναδείτε», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Πολίτης.