Επιμελητήριο Καβάλας: Όσοι θέλετε να συμμετέχετε σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, σπεύσατε…

Ανακοίνωση-υπενθύμιση των δράσεων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας ΑΜΘ, προς επιχειρήσεις του κλάδου

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Enterprise Europe Network, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πως για τον μήνα Μάρτιο, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα συμμετέχει με δικό της χώρο (booth) ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, στις παρακάτω εκθέσεις τουρισμού:

  1. Salon des vacances (Βρυξέλλες) 24-27/03/2022
  2. IFT (Βελιγράδι) 24-27/03/2022
  3. ΙΜΤΜ (Τελ Αβίβ) 29-30/03/2022

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν το booth της Περιφέρειας ΑΜΘ, έτσι ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους, είτε μοιράζοντας έντυπο διαφημιστικό υλικό, είτε κάνοντας τα ραντεβού τους με τους ενδιαφερόμενους ξένους επαγγελματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το υλικό τους στην ΠΕ Έβρου, Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού, υπόψιν κ. Παναγόπουλου, Τ.Κ. 68132 Αλεξανδρούπολη, τηλ. 25513 50573.

Επιπλέον, ο Δήμος Καβάλας συμμετέχει με αυτόνομο περίπτερο στην έκθεση (IFT) BELGRADE INTERNATIONAL TOURISM FAIR στο Βελιγράδι στις 24/03-27/03/2022. Όποια τουριστική επιχείρηση ή επαγγελματίας από την Καβάλα ενδιαφέρεται να επισκεφτεί την εν λόγω έκθεση είναι ευπρόσδεκτος να πραγματοποιήσει συναντήσεις στο περίπτερο του Δήμου.

Εναλλακτικά μπορεί όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για B2B συναντήσεις στο Hall 1 της έκθεσης, δηλώνοντας τη συμμετοχή του εδώ : https://beogradskisajamturizma.rs/en/business-activities-at-the-tourism-fair-2022/

Επίσης ενημερώνει ότι στο Επιμελητήριο Καβάλας έχει σταλεί η λίστα τουριστικών γραφείων της Βουλγαρίας, τα οποία συμμετείχαν στην έκθεση τουρισμού Holiday & Spa της Σόφια και επισκέφθηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη και στο email [email protected].