Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας-Θράκης: Επανεξελέγη πρόεδρος η Ιουλία Χαϊδά

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου-Βραβεύτηκαν οι επιχειρηματίες 2ης γενιάς οι οποίοι εισήλθαν στον κλάδο την τελευταία 10ετία

Ο κλάδος του Ελληνικού Μαρμάρου διεξήγαγε με απόλυτη συμμετοχή και σε άριστο κλίμα την ετήσια Γενική Συνέλευση, την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και μία εκδήλωση που συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια, βραβεύοντας τους νέους επιχειρηματίες 2ης γενιάς οι οποίοι εισήλθαν στον κλάδο την τελευταία 10ετία.

Πρόεδρος για 2η θητεία επανεξελέγη η Ιουλία Χαϊδά από την εταιρεία ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, λαμβάνοντας πολύ υψηλό ποσοστό, γεγονός που επιβεβαιώνει την «επιτυχημένη πορεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Μαρμάρου Μακεδονίας και Θράκης και την εμπιστοσύνη όλου του κλάδου στο πρόσωπό της», όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

Αντιπρόεδρος του συνδέσμου εξελέγη για 3η συνεχόμενη θητεία ο Πάνος Ηλιόπουλος από την ΜΑΡΜΥΚ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

Το στίγμα της ανανέωσης στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο γίνεται πράξη και ηλικιακά, καθώς τρία νέα πρόσωπα, η Σοφία-Μαρία Μπύρου από την εταιρία ΔΑΝΑΗ ΕΠΕ ανέλαβε καθήκοντα Γενικής Γραμματέως, ο Κωνσταντίνος Φιλιππίδης από την εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΑΕ ανέλαβε οικονομικός επόπτης και η Ειρήνη Παπαγιαννούλη από την εταιρεία ΑΦΟΙ Ι. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΑΕ απλό μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν ως απλά μέλη ο Χρήστος Καβάζης από την εταιρεία ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΒΑΖΗ & ΣΙΑ ΟΕ ο οποίος εξελέγη για 3η συνεχόμενη θητεία και ο νεοεκλεγείς Κωνσταντίνος Παυλίδης ο οποίος διατηρεί ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών του κλάδου . Αναπληρωματικά μέλη ο Ηλίας Ρηγόπουλος από την εταιρεία ΜΑΡΜΟΡ ΑΕ, ο Πέτρος Πανταζής από την εταιρία ΜΑΡΜΑΡΑ ΠΑΥΛΙΔΗ ΑΕ και ο Ηλίας Ζουπίδης από την ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΑΕ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει άμεσα τις επόμενες μέρες προκειμένου να συνεχιστεί το έργο του ΣΕΜΜ-Θ και να προγραμματίσουν νέες σημαντικές δράσεις για τον κλάδο.

*Φωτογραφία: mononews.gr