Δουλειά στη Θάσο μέσω της εφαρμογής Thassosjobs!

Σε λειτουργία εφαρμογή – πλατφόρμα ευρέσεως εργασίας στo νησί Θάσο από τον Δήμο Θάσου, ύστερα από αίτημα των επιχειρήσεων για στήριξη στο πρόβλημα έλλειψης προσωπικού

Ανταποκρινόμενος ο Δήμος της Θάσου σε αίτημα Επιχειρηματιών του Τουρισμού για στήριξη στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, ανακοινώνει τη λειτουργία εφαρμογής – πλατφόρμας, στην ιστοσελίδα του Δήμου, μέσω της οποίας θα δηλώνονται αγγελίες θέσεων εργασίας.

Πρόκειται για την εφαρμογή «THASSOS JOBS» (https://www.thassosjobs.gr/ ), η οποία ήδη ξεκίνησε να λειτουργεί μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Θάσου (https://www.thassos.gr ).

Με την εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εργοδότες της Θάσου, κατόπιν της δωρεάν εγγραφής τους, να αναρτούν αγγελίες ευρέσεως προσωπικού για τις επιχειρήσεις τους, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε ανέργους που επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις της Θάσου που τους αναζητούν και τους χρειάζονται.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης δήλωσε:

«Σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τουρισμού στηρίζουμε έμπρακτα τις Τουριστικές Επιχειρήσεις της Θάσου. Ευχόμαστε οι επιχειρηματίες της Θάσου να αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας και να συμμετέχουν ενεργά τόσο προς όφελός τους αλλά και προς όφελος των ανέργων συμπολιτών μας που αναζητούν εργασία».

Σχετικά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάσου Δημήτρης Μαριός δήλωσε:

«Ο Δήμος Θάσου βρίσκεται δίπλα στους επαγγελματίες του τουρισμού προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε σε κάθε τους πρόβλημα ι».

Σχετικά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Θάσου Αλέξανδρος Γκάγκος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε ενεργά την προσπάθειά μας να στηρίζουμε τους επαγγελματίες του τουρισμού που αποτελούν μέρος της εικόνας του τόπου μας ως τουριστικού προϊόντος».