Επιμελητήριο Καβάλας: Το Kavalaspots.gr στην υπηρεσία των επιχειρήσεων και των πελατών

Ανέβηκε στο διαδίκτυο η διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει ως στόχο οι ενδιαφερόμενοι να βρίσκουν τις επιχειρήσεις της περιοχής που τους ενδιαφέρουν

Tο Επιμελητήριο Καβάλας, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας δημιούργησε την διαδικτυακή πλατφόρμα με όνομα «kavalaspots.gr» με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σ’ όλες τις επιχειρήσεις να ενταχθούν δωρεάν, ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος-επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα όλες εκείνες τις επιχειρήσεις που τον ενδιαφέρουν και δραστηριοποιούνται στην ΠΕ Καβάλας.

Μέσα από αυτή την ενέργεια ευελπιστεί να στηριχθεί η τοπική οικονομία, να δοθεί μια ώθηση στους καταναλωτές της περιοχής να αναζητήσουν τις υπηρεσίες – προϊόντα που τους ενδιαφέρουν εντός της περιοχής, αλλά και να προβληθεί η δυναμική του τόπου μας, ευελπιστώντας πως μέσω της τουριστικής δραστηριότητας, θα στηριχθεί η επιχειρηματικότητα σ’ όλους της τους τομείς [τουριστικά καταλύματα, επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά καταστήματα, τουριστικά γραφεία κ.α. ].

Ήδη έχει αρχίσει να εμπλουτίζεται η διαδικτυακή πλατφόρμα, αλλά στο Επιμελητήριο Καβάλας ευελπιστούν ακόμα περισσότεροι επιχειρηματίες να ενταχθούν στην εφαρμογή, η οποία πέραν της υπερσύνδεσης με την ιστοσελίδα της επιχείρησης, παρέχει την δυνατότητα προβολής εκδηλώσεων, ενημέρωσης «Θέσεων εργασίας» με σύνδεση του πεδίου αποκλειστικά με τον αρμόδιο διαχειριστή για την επιλογή υπαλλήλου.

Σε περίπτωση που απαιτείται μια εξειδικευμένη κατηγορία, που αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εξίσου να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] Μαρία Δαλάκου, τηλ. (2513) 503-626 για να ενταχθούν.