Το «ευχαριστώ» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας για τη Λευκή Νύχτα

Οι διοργανωτές της μεγάλης γιορτής της αγοράς της πόλης έκαναν ιδιαίτερη μνεία σε όλους όσους στήριξαν και φέτος την επιτυχημένη διοργάνωση

Ολους όσους συνέδραμαν στην επιτυχημένη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας 2022 το βράδυ της Παρασκευής 6/5 ευχαρίστησε ο Εμπορικός Σύλλογος της Καβάλας. Με ανακοίνωση του έκανε ιδιαίτερα μνεία στους τοπικούς θεσμούς που συνέδραμαν οικονομικά, στα συνεργεία του Δήμου Καβάλας, στην Αστυνομία, στους επαγγελματίες καθώς και σε όλο τον κόσμο που πήρε μέρος στη μεγάλη γιορτή της αγοράς της πόλης.

Η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις θερμές, απεριόριστες και ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν πίστεψαν και συνέβαλλαν να ξαναζωντανέψει και να πραγματοποιηθεί η Λευκή Νύχτα 2022.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, το Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας, που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες.

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, οι οποίες επιφορτίζονται τον κύριο όγκο των εργασιών και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία και ιδιαίτερα το Τμήμα Καθαριότητας, στους εργαζόμενους των οποίων αξίζουν συγχαρητήρια, επειδή κατάφεραν μέσα σε λίγη ώρα να καθαρίσουν και να αποκαταστήσουν το κέντρο της πόλης.

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δημοτικό Ωδείο, όλα τα Αθλητικά Σωματεία και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις σχολές χορού και όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτή την βραδιά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων «Άδοντες και Ψάλλοντες» και στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας και φυσικά σε όλα τα Μουσικά Σχολεία για την συνεργασία τους που

με την παρουσία τους σε κεντρικά σημεία της πόλης λάμπρυναν και εμπλούτισαν μουσικά τη βραδιά.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που την αγκάλιασαν και την ακολουθούν με ενθουσιασμό».