Άλεξ Χαντιτάτζι: Η επένδυση στην Αλάνα της Ηρακλίτσας θα είναι η μεγαλύτερη στην επιχειρηματική μου καριέρα

Η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑOΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb με την οποία επισημοποιείται η συνεργασία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Ως την μεγαλύτερη επένδυση στην επιχειρηματική του καριέρα χαρακτηρίζει το project της Νέας Ηρακλίτσας ο Άλεξ Χαντιτάτζι. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΟΚ επισημοποιεί τη συνεργασία του με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη για την υλοποίηση της επένδυσης η οποία θα φτάσει στα 480 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει στο χώρο θα δημιουργηθούν βίλες που θα κοστίζουν από 600 χιλ. ευρώ έως 1.880.000 καθώς και ένας πεντάστερο ξενοδοχείο και θα απευθύνεται σε επενδυτές που θα θελήσουν να αποκτήσουν τη «χρυσή βίζα» που στην ουσία αποτελεί διαβατήριο για την ΕΕ.

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι αναφέρει σχετικά: «Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και σχεδιασμού, είμαι πέρα για πέρα ενθουσιασμένος που αγόρασα αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στη Βόρεια Ελλάδα και συνεργάστηκα με κάποιους από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Ελλάδας τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Γιώργο Μελισσανίδη για να το αναπτύξω.

Πρόκειται για ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ ($655 εκατομμύρια CAD), από το οποίο θα δημιουργηθούν όμορφες πολυτελείς βίλες και ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων και θέρετρο! Οι βίλες μας θα κοστίζουν από €599.000- €1.880.000, γεγονός που θα δώσει επίσης τη δυνατότητα στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα πολύτιμο διαβατήριο ΕΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης πάνω από 250 θέσεις εργασίας στη βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει και τη μεγαλύτερη επένδυση μου στην επιχειρηματική μου καριέρα»!