Δήμος Παγγαίου: Στα τέλη Ιουλίου η «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από συνεννόηση με τους Stavento και τη σύσκεψη, υπό τον Δήμαρχο Παγγαίου, της προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης, των αρμόδιων Αντιδημάρχων και της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, καιρού επιτρέποντος, η «Λευκή Νύχτα» στην Ελευθερούπολη! Η μεγάλη γιορτή της Ελευθερούπολης που αναβλήθηκε λόγω της πρόβλεψης για κακοκαιρία στην περιοχή την Παρασκευή 10/6, μεταφέρθηκε για το τέλος του ερχόμενου μήνα, ύστερα από συνεννόηση του Δήμου Παγγαίου με τους Stavento που θα δώσουν συναυλία στο κέντρο της πόλης και θα είναι το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων.

Την απόφαση έκανε γνωστή η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Μποσμπότη και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους αλλά και τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ελευθερούπολης.

Η ανάρτηση της κ. Χρυσαφούδη αναφέρει σχετικά: «Έπειτα από αίτημα μου, ως πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη, την αντιδήμαρχο πολιτισμού Απαζίδου Ζωή, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  Χρήστο Μποσμπότη, τον αντιδήμαρχο Ελευθερούπολης Κωνσταντίνο Τσάκαλο, τον πρόεδρο τοπικού συμβουλίου Βακιρτζή Σταύρο και το Δ Σ. του εμπορικού συλλόγου Ελευθερούπολης αποφασίστηκε ότι η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουλίου με τους Stavento».