Δήμος Παγγαίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τις αποζημιώσεις από τον ΕΛΓΑ

Οι αγρότες που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία, μπορούν να τις υποβάλλουν στα πρώην δημαρχεία σε Γαληψό και Μουσθένη, όπου θα τους εξυπηρετούν 6 υπάλληλοι

Με την παρουσία 6 υπαλλήλων στα κτήρια των πρώην Δημαρχείων Ορφανού στη Γαληψό και Πιερέων στη Μουσθένη, ξεκίνησε η διαδικασία δηλώσεων στον ΕΛΓΑ από τους αγρότες του Δήμου Παγγαίου που επλήγησαν από την πρόσφατη θεομηνία που σάρωσε την περιοχή.

Αυτό κάνει γνωστό με ανακοίνωση του ο Δήμος Παγγαίου, που επισημαίνει ότι οι 4 υπάλληλοι θα δέχονται τις δηλώσεις θα βρίσκονται στη Γαληψό και 2 στη Μουσθένη, από τις 7.30 το πρωί έως στις 14.30 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση του Δήμου Παγγαίου αναφέρει σχετικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν οι δηλώσεις του ΕΛΓΑ για τους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία στις Δημοτικές Ενότητες Ορφανού και Πιερέων. Στο πρώην Δημαρχείο Γαληψού θα βρίσκονται 4 υπάλληλοι και στο πρώην Δημαρχείο Μουσθένης θα υπάρχουν 2 υπάλληλοι για την άμεση εξυπηρέτηση των πληγέντων από τις 07:30 έως τις 14:30. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε στο 2592350405 Μουσθένη και 2592350500 Γαληψός».