Στενή συνεργασία Δήμου Θάσου και ΤUI AG

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακή με στελέχη της μεγαλύτερη εταιρεία αναψυχής, ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και στελεχών της TUI AG, παρουσία της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας ΑΜΘ Μαρίας Πολυμέρου.

Εκ μέρους της TUI AG στην συνάντηση συμμετείχαν η Frederique Klaver, Senior Purchasing Manager Greece, ο Marios Anastasiadis, Manager Purchasing Greece και ο Christos Gargoulkas, Contract Manager Thassos – Chalkidiki – Skiathos.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν η διαχρονική παρουσία της TUI στη Θάσο, θέματα βελτίωσης της ήδη πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ της TUI και των τοπικών αρχών, η πορεία των κρατήσεων την τρέχουσα τουριστική περίοδο, αλλά και θέματα που άπτονται της ανάπτυξης του τουριστικού τομέα στη Θάσο.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Θάσου Λευθέρης Κυριακίδης τίμησε εκ μέρους του Δήμου Θάσου την TUI AG, διά της απονομής τιμητικής πλακέτας στην εκπρόσωπό της Frederique Klaver, για την διαχρονική παρουσία της TUI AG στη Θάσο.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου δήλωσε:

«Η TUI είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αναψυχής, ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο.

Η διαχρονική παρουσία της TUI στη Θάσο είναι πολύ σημαντική για τον τουρισμό στη Θάσο.

Ο Δήμος Θάσου στηρίζει ενεργά, στα πλαίσια των δυνατοτήτων του, τη βελτίωση συνεργασιών και τη δημιουργία νέων που στοχεύουν στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στη Θάσο».