Ο Χαντιτάγκι έφυγε αλλά… οι επενδύσεις του είναι εδώ [φωτογραφίες]

Ο ίδιος ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας τώρα διαφημίζει το μεγάλο του πρότζεκτ στην Αλάνα της Ηρακλείτσας μέσω instagram

Μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τον ΑΟΚ και μάλιστα ο ίδιος να καταγγέλλει πως δέχθηκε μέχρι και απειλές για την ζωή του, ωστόσο ο Άλεξ Χαντιτζάτζι θα παραμείνει για καιρό στην επικαιρότητα της Καβάλας, όχι ως παράγοντας ποδοσφαίρου πιθανότατα, αλλά ως… επενδυτής!

Αυτό διότι όπως είναι γνωστό, ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας πέραν του ΑΟΚ, είχε ασχοληθεί έντονα και με το real estate στην περιοχή μας, που είναι και το βασικό επαγγελματικό του αντικείμενο, καταφέρνοντας να επικρατήσει στον διεθνή διαγωνισμό για την Αλάνα της Ηρακλίτσας με αντίτιμο μάλιστα το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτή του την επένδυση λοιπόν, που όταν ολοκληρωθεί θα ξεπεράσει τα 480 εκ. ευρώ όπως υποστηρίζει διαφημίζει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram όπου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μετά από 2,5 χρόνια σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ολοκλήρωσα την αγορά αυτού του εντυπωσιακού ακινήτου στην Ελλάδα. Ένα έργο 480 εκατομμυρίων ευρώ (655 εκατομμύρια δολάρια CAD), για 500+ μελλοντικές κατοικίες σε  όμορφες πολυτελείς βίλες, ένα ξενοδοχείο και θέρετρο 5 αστέρων! Οι βίλες μας θα κοστολογούνται από 599.000 ευρώ-1.880.000 ευρώ.

»Η αγορά αυτών των εντυπωσιακών βιλών θα επιτρέψει επίσης στους αγοραστές μας να αποκτήσουν ένα διαβατήριο Ευρωπαίου πολίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό το έργο θα δημιουργήσει επίσης περισσότερες από 250 θέσεις εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα και θα σηματοδοτήσει επίσης το μεγαλύτερο πρότζεκτ μου στην Ευρώπη».