O Παναγιώτης Αρσονιάδης εκλέχτηκε στο νέο ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ

Ο εκπρόσωπος της ΟΕΒΕ Καβάλας εκλέχθηκε πανηγυρικά στις πρόσφατες εκλογές της Γενικής Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, όπου ο συνδυασμός του Γιώργου Καββαθά σάρωσε

Για ακόμα μια θητεία η ΟΕΒΕ Καβάλας θα έχει ισχυρή παρουσία στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ, με την παρουσία στο νέο διοικητικό σχήμα ενός εκπροσώπου της. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Αρσονιάδη, ο οποίος συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου Γιώργου Καββαθά, που σάρωσε στην κυριολεξία στην κάλπη, παίρνοντας πάνω από το 60%, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά. Ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνών και Εμπόρων της Καβάλας συγκέντρωσε ένα επίσης ένα μεγάλο ποσοστό της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στις εκλογές με 73 ψήφους από τις 117!

Η ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Καβάλας, που έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα, αναφέρει σχετικά:

«Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας  συμμετείχε στις εργασίες της 52ης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης της ΓΣΕΒΕΕ την 24 και 25 Σεπτεμβρίου  στην Αθήνα. Οι αντιπρόσωποι της Καβάλας  Χατζηχρήστος Θεόδωρος, Χατζούλης Θωμάς , Βαφείδης Γιώργος, Παναγιωτίδης Γιάννης  και Αρσονιάδης Παναγιώτης κατέθεσαν τις προτάσεις τις Ομοσπονδίας στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης διαμορφώνοντας τον οδηγό των επόμενων δράσεων σε τοπικό αλλά και σε εθνικό πλέον επίπεδο, δια μέσου της εκλογής του Παναγιώτη Αρσονιάδη στο νέο ΔΣ της Συνομοσπονδίας.

Η ισχυρή παρουσία της Ομοσπονδίας Καβάλας στο ανώτατο Συνδικαλιστικό όργανο των Επαγγελματιών, των Εμπόρων και των Βιοτεχνών αποτελεί την απόδειξη της διαχρονικά σκληρής εργασίας που γίνεται για την προάσπιση και προαγωγή των συμφερόντων τους».