Καβάλα: Μπήκαν τα «θεμέλια» για την αξιοποίηση των νερών του Παραδείσου

Το έργο της εμφιάλωσης και πώλησης του εξαιρετικής ποιότητας νερού από τις πηγές του Παραδείσου στον Δήμο Νέστου ξεκίνησε και επίσημα

Το 2017 στον Δήμο Νέστου, έγινε το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση των νερών του Παραδείσου και συγκεκριμένα την εμφιάλωση και πώληση του νερού από τις πηγές του Παραδείσου, όπου σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες η ποιότητα των υδάτων είναι άριστη. Πλέον, το έργο –περίπου της τάξης των 4 εκ. ευρώ– μπήκε σε τροχιά υλοποίησης και θα ωφελήσει τόσο τον Δήμο Νέστου και τη ΔΕΥΑΝ όσο και την τοπική οικονομία συνολικά, καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση για την περιοχή.

«Μια νέα επιχειρηματική επένδυση ξεκινάει, για την αξιοποίηση των νερών του Παραδείσου. Μετά από χρόνια και επιμονή, ο θεμέλιος λίθος για την εμφιάλωση του φημισμένου νερού στέριωσε. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στους επενδυτές και καλούς φίλους Απόστολο Πετρίδη, Ηλία Τριανταφύλλου και Στέλιο Πιπεράκη… Τέτοιες επενδύσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας», δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας κατά την έναρξη του έργου.