Καβάλα: Ο τελευταίος κατάπλους κρουαζιερόπλοιου για φέτος από την… άλλη πλευρά [φωτογραφίες]

Το Celestyal Crystal έκλεισε για φέτος μια «γεμάτη» σεζόν κρουαζιέρας, έχοντας στο πλάνο το λιμάνι «Απόστολος Παύλος» και στην επόμενη, ακόμη πιο φιλόδοξη σαιζόν

Με τον κατάπλου του κρουαζιερόπλοιου Celestyal Crystal στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 και την εκδήλωση με εκπροσώπους φορέων της Καβάλας [διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ] έκλεισε η φετινή «γεμάτη»  σαιζόν κρουαζιέρας για την πόλη, με δεκάδες πλοία και χιλιάδες τουρίστες να την επισκέπτονται.

Μάλιστα, η Celebrity Cruises ανακοίνωσε την ακόμη πιο φιλόδοξη σαιζόν κρουαζιέρας για το 2024-2025, με σχεδόν 500 δρομολόγια με τα πολυτελή πλοία της εταιρείας, έχοντας στο πλάνο της και το λιμάνι της Καβάλας.

Το Celestyal Crystal «αποκάλυψε» και την εσωτερική δομή του, μέσα από την ξενάγηση του εξυπηρετικού προσωπικού του στους επισκέπτες του πλοίου κατά την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση σε κάποιους από τους χώρους του, χώροι οι οποίοι προσφέρουν άνεση και πολλές παροχές, όπως αρμόζει σε ένα προσφάτως ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιου.

Το λιμάνι της Καβάλας υποδέχτηκε ουκ ολίγες φορές φέτος το εν λόγω πλοίο, το οποίο «ομόρφυνε» την πόλη και με τη σειρά της η πόλη «έδωσε» απλόχερα τη γραφική εικόνα της στους χιλιάδες επιβάτες του.

Για την ιστορία, το 159 μέτρων πλοίο ήρθε από το λιμάνι της Κωνσταντινούπολης, μεταφέροντας επιβάτες από την Κολομβία και την Ευρώπη και απέπλευσε αργά το απόγευμα για να συνεχίσει την κρουαζιέρα του στα νερά του Αιγαίου, με επόμενο προορισμό το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.