Το Επιμελητήριο Καβάλας απέκτησε έναν νέο φίλο από μια μεγάλη χώρα

Επίσκεψη του Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας Μάθιου Λοτζ, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την περιοχής λόγω της καταγωγής της συζύγου του από το Ποδοχώρι

Ενα ακόμα φίλο από μια μεγάλη χώρα απέκτησε το Επιμελητήριο Καβάλας, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Μάρκο Δέμπα, ύστερα από την επίσκεψη του πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας Μάθιου Λοτζ. Ο κ. Λότζ που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή λόγω της καταγωγής της συζύγου του από το Ποδοχώρι, συζήτησε με τους παράγοντες της διοίκησης για τις δυνατότητες αναζήτησης ευκαιριών για την προσέλκυση περισσότερων τουριστών καθώς και την ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών των δύο χωρών.

Η ανάρτηση του Μάρκου Δέμπα αναφέρει σχετικά:

«Ιδιαίτερα τιμητική και εποικοδομητική η συνάντηση στο Επιμελητήριο Καβάλας-Chamber of Kavala με τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα. Παρουσιάσαμε τις δυνατότητες της περιοχής μας, την αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών, την περεταίρω ενίσχυση προσέλκυσης Βρετανών τουριστών. Θα δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τις εμπορικές συνεργασίες για όφελος των χωρών μας.

Η έκπληξη μας μεγάλη για τα άπταιστα Ελληνικά του Εξοχότατου κ Πρέσβη Πρεσβεία Μεγάλη Βρετανία, αφού η αγαπητή σύζυγος του είναι από τα μέρη μας και συγκεκριμένα από το Ποδοχωρι. Αποκτήσαμε έναν νέο φίλο από μια μεγάλη χώρα»!