Υποψήφιος για να αναλάβει το «τιμόνι» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ο Γιάννης Κελγιώργης

Ο νυν γενικός γραμματέας του Συλλόγου αναμένεται να ανακοινώσει τις επόμενες μέρες την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

Υπολείπονται λίγοι μήνες μέχρι τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ήδη στον Εμπορικό Σύλλογο της Καβάλας γίνονται ζυμώσεις στο πεδίο των υποψηφίων για την ανάληψη του «τιμονιού» του Συλλόγου.

Εις εξ αυτών εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για να είναι υποψήφιος επικεφαλής της νέας Διοίκησης. Πρόκειται για τον δραστήριο επιχειρηματία στον χώρο της ένδυσης, νυν γενικό γραμματέα του Συλλόγου και πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος, σε μια δύσκολη, μάλιστα, συγκυρία για την αγορά και τους καταναλωτές, με την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση να βάλουν ειδικά κατά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με τη λίστα των συνεπειών τους να εμπλουτίζεται διαρκώς.

Ενεργός στα κοινά, με χρόνια εμπορική δραστηριότητα στην αγορά της Καβάλας και έχοντας αγαστή διοικητική συνεργασία με τον νυν πρόεδρο, Βασίλη Λεμονίδη, ο κ. Κελγιώργης καλείται να συντάξει και ένα ψηφοδέλτιο αντάξιο των προκλήσεων της εποχής, καθώς για τους επαγγελματίες τα περιθώρια στενεύουν για να βγουν από τη χρόνια κρίση και οι επερχόμενες εκλογές έχουν ιδιαίτερο ειδικό βάρος.