Γιάννης Κελγιώργης: Κάλεσμα συστράτευσης με φόντο τις εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας

Ο νυν γενικός γραμματέας του Συλλόγου ανακοίνωσε και επίσημα τη διεκδίκηση της θέσης του προέδρου ως επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας

Και επίσημα πλέον ο Γιάννης Κελγιώργης διεκδικεί τη λήψη του «τιμονιού» του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Ο νυν γενικός γραμματέας του Συλλόγου τέθηκε επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας, με τη στελέχωση του ψηφοδελτίου να έχει ήδη ξεκινήσει, με φόντο τις εκλογές στον Σύλλογο οι οποίες θα διεξαχθούν στις αρχές Μαρτίου.

«Στις 9 και 10 Μαρτίου 2023, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας καλούνται να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων Καβάλας είναι μια από κοινού προσπάθεια συναδέλφων, με άποψη για όσα συμβαίνουν και όραμα για την επόμενη μέρα. Με συλλογικότητα και αλληλεγγύη μεταξύ των μελών, χτίζουμε τη γέφυρα εμπιστοσύνης που απαιτείται, ώστε να στηρίξουμε την ανάπτυξη του τόπου και της αγοράς μας, στοχεύοντας στο αποτέλεσμα που όλες και όλοι προσδοκούμε. Τόσο εγώ ως επικεφαλής όσο και τα μέλη του συνδυασμού, σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ», αναφέρει ο κ. Κελγιώργης στο κάλεσμά του.