Στο επίκεντρο οι αναπτυξιακές προοπτικές της Καβάλας

Εκδήλωση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος και της ΓΣΕΒΕΕ στη Μεγάλη Λέσχη για τις αναπτυξιακές προοπτικές της ΠΕ Καβάλας και το ρόλο της οργανωμένης Κοινωνίας των Πολιτών στην περιοχή

Η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ) και η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας  (ΓΣΕΒΕΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και το ρόλο της οργανωμένης Κοινωνίας των Πολιτών στην Καβάλα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 17.30 στη Μεγάλη Λέσχη (Κύπρου 12).

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΟΚΕ Γιάννης Πάιδας και ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς.

Την κεντρική εισήγηση θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Καβάλας Θόδωρος Χατζηχρήστος.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, οι Βουλευτές Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, οι Δήμαρχοι της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Εκπρόσωποι Τοπικών Φορέων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι πρωτοβουλίες της ΟΚΕ για τη διαβούλευση στη χώρα μας με τον «Ολοκληρωμένο Μηχανισμό Πολυεπίπεδης Διαβούλευσης» και τον «Ολοκληρωμένο Μηχανισμό Παρακολούθησης  του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη».

Θα ακολουθήσει συζήτηση για τον ρόλο του Κοινωνικού Διαλόγου και τη συμμετοχή της οργανωμένης Κοινωνίας των Πολιτών στη διαμόρφωση Αναπτυξιακών Πολιτικών στη χώρα μας.