Επιμελητήριο Καβάλας: Πρόσκληση συμμετοχής στην έκθεση Τουρισμού TTRI 2023 στη Ρουμανία

Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο από Καβάλα προς Βουκουρέστι-Πώς μπορούν να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και άλλους φορείς, θα συμμετέχει φέτος στη διεθνή έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, 23-26 Φεβρουαρίου 2023.

Πρόκειται για έκθεση η οποία αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών και εκπροσώπων του τουρισμού και δίνεται σημαντική ευκαιρία για την προβολή των ΜΜΕ της Περιφέρειας, την προσέλκυση επισκεπτών και την δημιουργία σημαντικών επαφών και συνεργασιών με επαγγελματίες του τουρισμού.

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις, ότι εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν και να παραβρεθούν στο περίπτερο με το υλικό προβολής τους.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να αποστείλουν τη συμμετοχή τους στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, καθώς θα πραγματοποιηθούν B2B επιχειρηματικές συναντήσεις, όπου θα οργανωθούν από το Ευρωπαϊκό δίκτυο στήριξης ΜΜΕ Enterprise Europe Network.

Θα υπάρχει δωρεάν μετακίνηση του Επιμελητηρίου Καβάλας με λεωφορείο από Καβάλα προς Βουκουρέστι. Η αναχώρηση θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και η επιστροφή την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 με την κ. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4), κ. Μπίλια Αναστάσιο στο τηλέφωνο 6946 506997 και κ. Φραγκιόγλου Γεώργιο τηλέφωνο 69422 19372 ή να στείλουν στο e-mail: [email protected].

Βρείτε εδώ τη φόρμα συμμετοχής.