Επιμελητήριο Καβάλας-Εμπορικός Σύλλογος: Χέρι-χέρι για τη στήριξη του εμπορικού κόσμου

Συνάντηση των διοικήσεων των δύο φορέων και δέσμευση για στενή συνεργασία για τη στήριξη της αγοράς, με παρεμβάσεις και δράσεις όπως αυτή της «Λευκής Νύχτας»

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε, στο Επιμελητήριο Καβάλας, τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, μεταξύ του Προέδρου Μάρκου Δέμπα και μελών της Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας, με τον νέο πρόεδρο Ιωάννη Κελγιώργη και την νέα διοίκηση του Εμπορικό Συλλόγου Καβάλας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, δόθηκε η ευκαιρία για εκτενή συζήτηση για τα θέματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία της αγοράς και την περεταίρω ανάπτυξη στενής  συνεργασίας, με κοινές δράσεις του Επιμελητηρίου Καβάλας με τον Εμπορικό Σύλλογο.

Δέσμευση των φορέων, η στήριξη του εμπορικού κόσμου, με εκδηλώσεις και δρώμενα προσέλκυσης καταναλωτών στην αγορά, στοχευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, αναζήτηση προγραμμάτων για τα εμπορικά καταστήματα, παρεμβάσεις  και συνεργασίες με τοπικούς φορείς.

Ήδη το Επιμελητήριο Καβάλας με απόφαση του ΔΣ, αποφάσισε την στήριξη της 1η κοινής εκδήλωσης, για το 2023,  με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας, που θα είναι η «Λευκή Νύχτα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου.

«Δίνοντας τα συγχαρητήρια και ευχόμενοι καλή επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, προσβλέπουμε στην αγαστή συνεργασία των φορέων μας, καθώς σε καιρούς έντονου ανταγωνισμού και οικονομικής κρίσης, η συνεργασία μας μπορεί να αποδεχθεί πολλαπλά χρήσιμη και εξαιρετικά επωφελής, για τα μέλη μας» αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας.