Καβάλα: Ημερίδες για τα δικαιολογητικά που πρέπει να επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές

Τις ενημερωτικές δράσεις τις διοργανώνει το Επιμελητήριο Καβάλας σε Καβάλα, Θάσο και Κρηνίδες και αφορούν στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, ενημερώνει ότι θα διοργανώσει ενημερωτικές ημερίδες για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

  • Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 και ώρα 19:30 στην Καβάλα (Επιμελητήριο Καβάλας)
  • Τρίτη 9 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 στη Θάσο (Παράρτημα Θάσου)
  • Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και ώρα 19:00 στις Κρηνίδες (Αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Φίλιππων)

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενημέρωση των υπευθύνων των καταστημάτων (μαζικής εστίασης, λιανικής πώλησης, επιχειρήσεων παρασκευής η/και συσκευασίας, παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ) για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να τηρούνται στα αρχεία της επιχείρησης και να επιδεικνύονται στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές (ΕΦΕΤ-ΔΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΔΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΣΕΠΕ κλπ).

Εισηγητές

  • Δημήτριος X. Χίζαρης
    Επόπτης Δημ. Υγείας-Υγιεινολόγος Τ.Ε/Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΦΕΤ/Τέως Προϊστάμενος της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Καβάλας
  • Νικόλαος Τζιτζιφάκης
    Διπλωμ. Ηλεκτρολόγος-Μηχανολόγος Μηχανικός/Τεχνικός Ασφαλείας
  • Αρίστη Μπαντή
    Υπεύθυνη της εταιρείας πνευματικών δικαιωμάτων περί μουσικής «Αυτοδιαχείριση»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλ. 2510 222212 κ. Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ.4) και κ. Κ. Δημητριάδης (εσωτ.24).