Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη, την πίστη και τη συμβολή σας στη «Λευκή Νύχτα 2023»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση – Από τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας και την Αστυνομία έως τους Συλλόγους και τους «Άδοντες και Ψάλλοντες» και φυσικά τον κόσμο

Τις ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν με τις δράσεις, τις υπηρεσίες και τις διευκολύνσεις τους προκειμένου να διοργανωθεί με μεγάλη επιτυχία η «Λευκή Νύχτα 2023» το βράδυ της Παρασκευής 5 Μαΐου, εξέφρασε με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος της Καβάλας. Στην ανακοίνωση του αναφέρεται στους συνδιοργανωτές και χρηματοδότες της εκδήλωσης, δηλαδή το Επιμελητήριο, την Αντιπεριφέρεια Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και τον Δήμο Καβάλας με όλες τις υπηρεσίες του, την Αστυνομική Διεύθυνση και την Τροχαία, τον ΟΛ Καβάλας, την Τράπεζα της Ελλάδας και τα Αστικά ΚΤΕΛ  και φυσικά όλα τα Αθλητικά και Πολιτιστικά Σωματεία. Τέλος ευχαριστεί και το Μουσικό Σχολείο και το «Άδοντες και Ψάλλοντες», αλλά και όλους τους Καβαλιώτες για τη συμμετοχή τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους εμπιστεύτηκαν, πίστεψαν και συνέβαλλαν ώστε να οργανωθεί σωστά και να πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα 2023».

Συγκεκριμένα ευχαριστεί θερμά για την οικονομική υποστήριξη το Επιμελητήριο, το Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και την Αντιπεριφέρεια ΠΕ Καβάλας, που είναι βασικοί συνδιοργανωτές και χρηματοδότες.

Ευχαριστεί τις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, και συγκεκριμένα την Τεχνική Υπηρεσία, το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και φυσικά το Τμήμα Καθαριότητας, που οι εργαζόμενοί του αγόγγυστα φροντίζουν για την αποκατάσταση και την καθαριότητα του κέντρου της πόλης.

Ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας για την αμέριστη βοήθειά τους και συνεργασία όσον αφορά τις πεζοδρομήσεις και τις αντίστοιχες κυκλοφορικές ρυθμίσεις.

Τον ΟΛΚ για την κατανόηση και άρση της πεζοδρόμησης της οδού Εθνικής Αντίστασης καθώς και το Λιμεναρχείο που συνέβαλε τα μέγιστα στη διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή ζώνη.

Επίσης την Τράπεζα της Ελλάδος για την παροχή ρεύματος για τις ανάγκες των παρακείμενων δράσεων και το ΚΤΕΛ Αστικών Λεωφορείων για την παράταση των δρομολογίων του.

Όλους τους επαγγελματίες που συμμετείχαν ενεργά και με ιδιωτική πρωτοβουλία οργάνωσαν κάποιο χάπενινγκ.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Δημοτικό Ωδείο, όλα τα Αθλητικά Σωματεία και  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, τις σχολές χορού και όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς με την παρουσίαση του έργου τους και ομόρφυναν αυτή την βραδιά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους διοργανωτές των εκδηλώσεων «Άδοντες και Ψάλλοντες» και στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας και φυσικά σε όλα τα Μουσικά Σχολεία για την συνεργασία τους που με την παρουσία τους σε κεντρικά σημεία της πόλης  λάμπρυναν και εμπλούτισαν μουσικά την βραδιά.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους Καβαλιώτες για την αγάπη τους και την συμμετοχή τους σε αυτή την γιορτή που την αγκάλιασαν και την ακολουθούν με ενθουσιασμό».