Μια μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή στην αγορά της Καβάλας με γενναίες εκπτώσεις και συναυλία με τη Ζόζεφιν

Summer Shopping Day: Τι προβλέπει η διοργάνωση και πότε θα γίνει-Ποιες οι διαφορές με τις Λευκές Νύχτες-Κοινή συνισταμένη η πεζοδρόμηση της Ομόνοιας

Μια νέα διοργάνωση για την τόνωση της αγοράς υιοθετεί ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, με τη σύμπραξη φορέων της αγοράς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο λόγος για το Summer Shopping Day, το οποίο θα διοργανωθεί την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, τελευταίες μέρες των θερινών εκπτώσεων, με πρώτιστο μέλημα εκείνες τις μέρες να υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις από τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, προς όφελος των επαγγελματιών και των πελατών.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο KAVALA POST ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, η συγκεκριμένη διοργάνωση μοιάζει ως προς τη φιλοσοφία της για την ενίσχυση της αγοράς με τις Λευκές Νύχτες, ωστόσο έχει διακριτές διαφορές ως προς την οργάνωσή της.

Η ταυτότητα της διοργάνωσης

Καταρχάς προβλέπεται η πεζοδρόμηση της οδού Ομονοίας και όσοι επαγγελματίες το επιθυμούν θα μπορούν να βγάλουν εμπορεύματά τους στο πεζοδρόμιο με stand. Παράλληλα, θα υπάρχει μουσική με Dj’s σε όλο το κέντρο της πόλης, ενώ η αγορά θα μείνει ανοιχτή ως τις 22:00, για να ακολουθήσει η συναυλία με τη Ζόζεφιν και του συγκροτήματός της στην πλατεία Ελευθερίας.

Μετά το πέρας της συναυλίας όσοι επιθυμούν θα συνεχίσουν τη διασκέδασή τους στα καταστήματα εστίασης, τα οποία θα διοργανώσουν τα δικά τους events, ενώ η όλη διοργάνωση θα διαφημιστεί στοχευμένα προκειμένου να προσελκυθούν επισκέπτες από όμορους Δήμους.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν:

  • Εμπορικός Σύλλογος
  • Επιμελητήριο
  • Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας
  • Δήμος Καβάλας
  • ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ