Αλάνα Νέας Ηρακλείτσας: Το τρίτο κορυφαίο κτηματομεσιτικό έργο παγκοσμίως σύμφωνα με τον επενδυτή

«Αν οι άνθρωποι δε γελούν με τα όνειρά σου, δεν είναι αρκετά μεγάλα»: Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι για την επένδυση

Στα κορυφαία κτηματομεσιτικά έργα παγκοσμίως συμπεριλαμβάνεται η επένδυση στην Αλάνα της Νέας Ηρακλείτσας, σύμφωνα με τον επενδυτή, Άλεξ Χαντιτάτζι και τα στοιχεία της NASDAQ Real Estate.

«Αν οι άνθρωποι δε γελούν με τα όνειρά σου, δεν είναι αρκετά μεγάλα», αναφέρει ο επενδυτής σε ανάρτησή του, ενώ δηλώνει περήφανος για την επένδυση η οποία είναι έτοιμη να ξεκινήσει, όπως αναφέρει.

Η ανάρτηση του Άλεξ Χαντιτάτζι

Αν οι άνθρωποι δε γελούν με τα όνειρά σου, δεν είναι αρκετά μεγάλα! Πριν από αρκετά χρόνια, μοιράστηκα με φίλους, οικογένεια και συναδέλφους το φιλόδοξο σχέδιό μου να χτίσω σπίτια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα, στην Ισπανία και αλλού στην Ευρώπη. Πολλοί με χαρακτήρισαν τρελό, αναρωτιόντας γιατί θα ρίσκαρα μια τέτοια προσπάθεια σε μέρη όπως η Ελλάδα ή η Ισπανία, ειδικά αν λάβουμε υπόψη το ότι δεν γνωρίζω τις τοπικές γλώσσες και την έλλειψη τοπικών επαφών.

Πέρασαν πέντε χρόνια και το πρώτο από τα πέντε προτεινόμενα έργα μου είναι έτοιμο για έναρξη. Έχει επιλεγεί από το διάσημο NASDAQ Real Estate ως ένα από τα 10 κορυφαία κτηματομεσιτικά έργα παγκοσμίως, κατατάσσεται ως νούμερο 3, για την ακρίβεια.

Αυτή η αναγνώριση έρχεται μέσα από μια δεξαμενή 62.000 παγκόσμιων έργων από 180+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων του Ντουμπάι, της Σαουδικής Αραβίας, της Σιγκαπούρης, της Τουρκίας, των ΗΠΑ, του Καναδά και πολλών άλλων. Τα συναισθήματα ενθουσιασμού και ταπεινότητας είναι συγκλονιστικά και οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν επαρκώς αυτήν την αίσθηση.

Θα ήθελα επίσης να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στην Hudson Yards και στο Ελληνικό για την επίτευξη της πρώτης και της δεύτερης θέσης αντίστοιχα. Πρόκειται για δύο μεγάλα εγχειρήματα και είναι τιμή να βρίσκομαι ανάμεσά τους. Μπράβο στην Ελλάδα που φιλοξενεί δύο από τα κορυφαία έργα ακινήτων παγκοσμίως. Με τέτοια φυσική ομορφιά, είναι ένα μικρό θαύμα που εκεί ριζώνουν εμπνευσμένα έργα.

Τέλος, θερμά συγχαρητήρια στην πατρίδα μου, τον Καναδά. Η Oxford Properties πέτυχε το αξιοσημείωτο κατόρθωμα της δημιουργίας του νούμερο ένα real estate project παγκοσμίως, θρίαμβος που αξίζει την υπερηφάνεια και το χειροκρότημά μας.