Summer Shopping Night: Ο χάρτης των δράσεων της «νεόδμητης» εμπορικής δράσης της Καβάλας

Θα πεζοδρομηθεί η οδός Ομονοίας, αλλά δε θα υπάρχουν στατικά δρώμενα όπως συμβαίνει στη Λευκή Νύχτα-«Άνοιγμα» του Εμπορικού Συλλόγου προς τους επαγγελματίες για να προβληθούν

Την Τρίτη 22 Αυγούστου 2023 θα πραγματοποιηθεί στην αγορά της Καβάλας η νέα δράση Summer Shopping Night την οποία διοργανώνουν Εμπορικός Σύλλογος, Επιμελητήριο, Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, Δήμος Καβάλας και ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα πεζοδρομηθεί η οδός Ομονοίας, αλλά δε θα υπάρχουν στατικά δρώμενα, όπως συμβαίνει στη Λευκή Νύχτα.

Επιπλέον όσοι επαγγελματίες το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους προωθητική ενέργεια μπροστά στο κατάστημά τους -πάνω στο πεζοδρόμιο- και να προβάλλουν τα προϊόντα τους.

Επίσης μπορούν να στείλουν μια διαφήμιση σαν φωτογραφία για να προβάλλουν την επιχείρησή τους για τη συγκεκριμένη μέρα με τα ποσοστά των εκπτώσεων ή ό,τι άλλο επιθυμούν, ώστε να ανέβει στα μέσα μαζικής δικτύωσης του Εμπορικού Συλλόγου την τελευταία εβδομάδα. Η αποστολή μπορεί να γίνει στο messenger ή στο Instagram του Εμπορικού Συλλόγου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς διαμορφώνεται ως εξής:

  • Αγορά ανοικτή μέχρι τις 22:00
  • Μουσική σε όλο το κέντρο
  • Πεζοδρόμηση της οδού Ομονοίας, των κάθετων δρόμων προς αυτή και της οδού Δοϊράνης
  • Πολλά περιφερόμενα, μη στατικά event
  • Συναυλία στις 22:00 με την Anastasia στην κεντρική πλατεία

Επίσης, θα υπάρχει δυνατότητα για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ιδιωτικές πρωτοβουλίες είτε μόνοι τους είτε σε συνεργασία με τους γύρω συναδέλφους.