Επιμελητήριο Καβάλας: Εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Οι ελληνικές επιχειρήσεις-εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν στοχευμένες συναντήσεις-Πώς μπορούν να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από τη Νότιο Κορέα.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις-εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 (11:00-18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 10-14 Σεπτεμβρίου 2023 (16:00-20:00) σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 13 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν το επιχειρηματικό τους προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match εδώ.

Στη φόρμα εγγραφής της πλατφόρμας B2Match θα πρέπει να οριστεί με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησης και το είδος της συνεργασίας που θέλουν να δημιουργήσουν οι ενδιαφερόμενοι. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ και η άμεση εγγραφή στην πλατφόρμα κρίνονται εξαιρετικά σημαντικές, καθώς αυξάνουν την πιθανότητα διεξαγωγής συναντήσεων «B2B» με άλλους συμμετέχοντες.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής και το πιο αποτελεσματικό “matching” παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να προσθέσουν τουλάχιστον ένα “Marketplace item” στο προφίλ τους (π.χ. Product/Service/Request).

Μετά την εγγραφή, μπορούν να δουν τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξουν τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλουν να συναντήσουν. Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβουν αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, που θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510 222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) και κα. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου (εσωτ. 11).