KAVALAEXPO 2023: Το Μπουργκάς της Βουλγαρίας θα είναι φέτος η τιμώμενη περιοχή

29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023 το μεγάλο επιχειρηματικό γεγονός-Το Επιμελητήριο Καβάλας θα τιμήσει τον Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών-Πότε λήγει η προθεσμία συμμετοχής των εκθετών

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης επιχειρήσεων “Enterprise Europe Network”, στο πλαίσιο στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων και ενίσχυσης της εξωστρέφειας, αποφάσισε τη διοργάνωση της 29ης Διεθνούς Έκθεσης KAVALAEXPO 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023, στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη, με τιμώμενη περιοχή το Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Η KAVALAEXPO 2023 αποτελεί πλέον το σημαντικότερο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό και πολιτιστικό θεσμό της περιοχής μας και έχει καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης των επιχειρηματικών συνεργασιών, καθώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την αύξηση της τουριστικής κίνησης με την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιαίτερα από τις Βαλκανικές χώρες.

Στη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την οικονομική ανάπτυξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών (Β2Β) και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη νέα οικονομική κατάσταση.

Με τη φετινή διοργάνωση, η διοίκηση του Επιμελητηρίου στη προσπάθειά της να αναδείξει τα ελληνικά νησιά και να ενδυναμώσει τις κοινές δράσεις των περιοχών μας, αποφάσισε να τιμήσει Επιμελητηριακό Όμιλο Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών-ΕΟΑΕΝ, επιχειρώντας κατ’ αυτό τον τρόπο να ενισχύσει κατά το μέγιστο δυνατό, τόσο τα ελληνικά προϊόντα όσο και την εθνική οικονομία εν γένει.

Η πρόσκληση του Επιμελητηρίου της Καβάλας προς τους εκθέτες

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην έκθεσή μας και να δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να προβληθούν δυναμικά τα προϊόντα σας, να διερευνήσουμε τη δυνατότητα διείσδυσης σε νέες αγορές και να προωθήσουμε τις επιχειρηματικές συνεργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4), κα Α. Μάρκου (εσωτ. 13), κα. Κ. Αϊβαζίδου (εσωτ.11), καθώς και στην ιστοσελίδα εδώ.

Παρακαλούμε να μας δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην Έκθεση έως και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023. Η φόρμα, καθώς και ο Κανονισμός συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.

H συμμετοχή σας είναι καθοριστική για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και της οικονομικής ανάπτυξης.

Σας ευχαριστούμε και αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην KAVALAEXPO 2023.